Як загадувати бажання в новорічну ніч

284536_1

<p>Новорічна ніч ніби спеціально створена для зміни життя. В момент, коли світ переходить на новий часовий виток, кожна людина отримує дивну можливість здійснити свою мрію. Для цього є спеціальні ритуали. Що вони собою являють?</p>

Як загадати бажання на Новий рік, щоб воно збулося?

основні правила

Робота з мрією – процес інтуїтивний і суто особистий. Але все ж є кілька рекомендацій, дотримання яких значно підвищить шанси на здійснення задуманого. Головні правила звучать так:

1. Нікому не розповідати про бажання. Кожна людина – унікальна особистість з власним енергетичним полем. І мрії – це таємне володіння, в яке не можна пускати інших людей. Їх критика і навіть просто недобрий погляд можуть швидко звести нанівець позитивний настрой, необхідний для здійснення ритуалу, передає Ukr.Media .

2. Зберігати спокій. Надмірне прагнення досягти мети негативно позначається на ефективності обряду. Енергетична нервозність призводить до того, що людина або нічого не домагається, або знаходить протилежне задуманому. Важливо проводити ритуал в урівноваженому стані свідомості і навіть кілька байдуже, просто виконуючи покладені дії.

3. Сконцентруватися на бажанні. Зосередженість не має нічого спільного з панікою, зацикленностью або нервозністю.

Потрібно просто чітко усвідомити мету і направити на її здійснення частину енергетичних ресурсів. Для цього за 3-7 днів до Нового року можна тримати своєрідний пост. Необхідно відмовитися від улюбленої їжі, постійно нагадуючи собі, що обмеження поставлено заради досягнення мрії.

Існує чимало способів, як загадати бажання на Новий рік; магія допускає навіть створення власних ритуалів, якщо вони натхненні інтуїцією і внутрішнім осяянням. Обряд обов’язково повинен подобатися і не викликати відторгнення: тільки так він принесе користь.

Як загадати бажання в Новий рік на перехресті

Ритуал підходить тим, хто готовий зустріти свято не вдома: опівночі необхідно стояти на тихому перехресті. З собою потрібно взяти:

  • жменю монет;
  • будь-яке частування зі святкового столу;
  • воскову свічку.

Йти на роздоріжжі слід у верхньому одязі, одягненому навиворіт. Приблизно за п’ять хвилин до півночі рекомендується запалити свічку і вимовити змова на виконання бажання:

«Святкова ніч над землею сходить, радістю людей осяває, а я на мертвому перехресті стою, до біса взиваю, до бісів звертаюся, допомоги їх вимагаю. Ідіть, чорти та біси, на вогник до мене, за спиною моєю стаєте, вуха нагостріть, бажання моє вислухайте: (озвучити бажання). Як новий рік на землю прийде, так ви, біси так чорти, чертоги свої покиньте, по світу підіть, шукане підіть, принесіть мені, бажання моє виконаєте. А зараз бенкетуйте-святкуйте, рік прийдешній зустрічайте, мене добрим словом згадуйте, про прохання моєї не забувайте, оплату свою отримуйте, а понад нічого не вимагайте».

Далі потрібно покласти на землю частування, кинути через ліве плече монети, задути свічку і піти додому, не оглядаючись і не реагуючи на шерехи за спиною. Бажання здійсниться протягом року. Через цей час необхідно обов’язково повернутися на перехрестя і мовчки допалити там ту саму свічку, щоб енергетично завершити розпочате.

Як загадувати бажання в Новий рік за допомогою домового

Домовик живе в кожному сучасному житлі, хоча і нечасто показується людям. Але ця сутність дуже любить Новий рік і обов’язково приєднується до святкування. Будучи у піднесеному настрої, домовик втрачає пильність, чим і слід скористатися. Знадобляться:

  • аркуш паперу;
  • ручка;
  • сірники;
  • тарілочка з молоком.

Приступати до ритуалу потрібно ввечері, коли починають накривати на стіл. Необхідно усамітнитися у тихій кімнаті, написати на папері своє бажання і слова змови:

«Домовик-домовик, пограй-но зі мною! Я тобі молочко свіже та солодке, а ти мені бажання чесне так потрібне. Пий молочко смачне, ситне – виконай моє бажання добре, щире».

Папірець рекомендується спалити. Слід висипати попіл в ємність з молоком, після чого поставити посудину на стіл. Бажано виділити для домового окреме місце і власний стілець: сутність так буде відчувати себе комфортніше і з більшою ймовірністю допоможе у проведенні ритуалу. Необхідно приступати до святкування. Не варто занадто часто дивитися в бік тарілочки, щоб не збентежити домового і не викликати підозру. Развеселившаяся торжеством сутність обов’язково пригоститься молоком, а значить, прийме умови договору. Це самий вірний спосіб, як можна загадати бажання в Новий рік: домовому доведеться здійснити задумане людиною. Надалі рекомендується віддячити свого помічника, залишивши йому на підвіконні солодощі і молоко.

Як загадувати бажання на Новий рік зі свічкою

Приступати до ритуалу слід приблизно за 20 хвилин до опівночі. Знадобляться:

  • воскова свічка;
  • голка;
  • ємність з водою.

Необхідно повне усамітнення. Потрібно надряпати на свічці голкою бажання, виражене в одному-двох словах. Далі слід вимовити змову:

«Свічка горить, віск топиться, у воду хладную капає, бажання моє втілює, вогнем життя насичує, в світі виявляє, від бід чорних оберігає, призводить до мене, мені на щастя залишає».

Гніт підпалюють. Тане віск рекомендується обов’язково зливати в посудину з водою. Обряд вважається завершеним тоді, коли свічка сама загасне. Воду з застиглим воском слід вилити у своєму дворі, але подалі від будинку. При цьому потрібно сказати:

«Водиця в землю лягає, бажання моє забирає, щоб з землі воно проросло, щоб сили набралося».

Слід повернутися в будинок. Ніяких обмежень немає: можна веселитися, розмовляти з людьми, просто лягти спати і т. д.

Як загадати бажання на Новий рік про кохання

Обряд підходить винятково для вирішення проблем в особистій сфері, будь то пошук другої половинки, привернення уваги нравящегося людини, примирення. Ні в якому разі не можна використовувати ритуал для загадування грошей, кар’єрних успіхів, поліпшення здоров’я – чари поведуть себе непередбачувано.

Знадобляться:

  • власна одиночна фотографія;
  • ручка;
  • голка;
  • червона свічка.

Немає абсолютних рекомендацій, коли краще загадати бажання на любов у Новий рік: потрібно прислухатися до інтуїції. Багато воліють проводити ритуал відразу після півночі, тоді як інші допускають чаклунство і рано ввечері 31-го грудня і в першій половині 1 січня. Необхідно запалити свічку і написати на зворотній стороні знімка свою мету. Рекомендується вибирати чіткі лаконічні фрази, точно відображають настрій з приводу задуманого. Обов’язково слід зробити приписку:

«Щоб бажання моє повною мірою збулося, щоб тільки благо мені принесло, щоб радість подарувало всім».

Потім потрібно вколоти вказівний палець і притиснути його до фото, скріплюючи написане кров’ю. Далі знімок спалюють від полум’я свічки, а попіл розвіюють за вітром, вголос чи подумки промовляючи змова:

«Вийся, вітер сніговий, в новий рік лети, бажання моє візьми, куди треба віднеси».

Загадане збудеться протягом дванадцяти місяців. Рекомендується якомога менше згадувати про ритуалі: результат обов’язково проявиться, потрібно просто почекати.

Самий простий спосіб, як загадати бажання на Новий рік

Для обряду не потрібно нічого, крім усвідомлення своєї мети. Близько опівночі, коли всі люди будуть прикуті до годинника і телевізору, необхідно відкрити вхідні двері і вимовити в них бажання. Навздогін слід сказати:

«Все, що сказано мною, вітер вдаль поніс, від очей чужих приховав, від цікавих вух сховав, від рук жадібних зберіг, від поговору злий захистив, до пори до часу під крилом своїм носив, а як час настав – збутися бажанням дав».

Після цього можна повертатися до святкування. Задумане здійсниться в наступному році. Можна загадувати бажання з будь-якої сфери: спосіб універсальний і однаково добре працює з питаннями здоров’я, любові, кар’єри, грошей, успіху.

Джерело

Antoniuk Kristina